søndag 2. oktober 2011

Dampede Blåskjell i kremet Suppe

1 Kg Blåskjell
1 dl hvitvin
3ss Olje
2 Sjalotteløk
3 fedd Hvitløk
Halv Chili
2 dl Fløte
3 ss cremefraich

vask Blåskjellene og hiv de som ikke vil lukke seg når du trykker lett på

fres  de finhakkede grønnsakene  i olje til løken er blank.
tilsett vin og blåskjell og la dette dampe underlokk til skjellene har åpnet seg , de som ikkje gjør d hiver du.

ta skjellene ut av og tilsett fløte og cremefraich til kraften og la dette redusere til passe tykkelse og legg skjellene tilbake 1 min og alt er Serverings klart .

det  kan hver godt med noe brød til siden d er litt suppe her også .

denne  oppskriften fikk jeg på Ica og er veldig fornøyd :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar