1 pk kylling kjøttdeig
1/4 salt
1/2 ts koriander
1/2 persille
1ts worchestersaus
1egg
4 sjalott løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili
3 kylling buljonger
1/2 halv rød paprika
halv kålrot
2 gulerøtter
pepper
6 dl vann
dl h melk
1 ts tomat pure
1-2 ss cremefraich
2-3 ss hvetemel vispet inn i 3 dl vann (jevning)
fin hakk og fres chili ,hvitløk, og sjalotte løk i litt olje
tilsett vann og resten av grønnsakene og buljong (grønnaksen skjære i spise vennlige størrelser)
bland kyllingkjøtt deig , koriander, worchestersaus salt persille og egg og bruk en teskje til og lage små kjøtt boller som du legger i suppen.
kok til alt er mørt og husk og smak om du ønsker og tilsette mer av smak tilsettere som tomatpure , salt eller cremefraich
dette er oppskriften og en "reste "suppe som jeg lagte i dag
og poenget er at om en har noen grønnsaker i kjøleskapet og buljong så er en godt på vei til en suppe .
bruk kreativiteten det er ikke store konsekvensen ved og gjør et forsøk på " Reste suppe" litt creme fraich eller tomatpure evt wochestersaus drar supper godt i land !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar