mandag 17. oktober 2011

Smakfull Kylling filet

4 kylling fileter
1 pk urte krem ost (tine)
1 pk santa maria kylling marinade
1 pk bacon
hysing

10 poterer 
olje
 salt
 pepper
bakepapir

glass med takziki
salat

først setter du ovnen på 225 grader og skjær potetene  i 4 deler  behild skallet på legg de  ut  over på bake papir med skallet ned  hel over  litt olje men kan også stekes uten. ha litt salt og pepper på og sett de inni  når de begynner å bli mye begynner du å steke kylling og da har du det ganske bra timet.

mariner kyllingen i marinaden i 1 time
ta filetene ut og snitt dem lang siden uten og dele de i to
for del den urtekrem osten på de 4 fileten  og krem osten skal da inni kylling filete i snittet

fold filetene i sammen  til orginal for og legg en strimle bacon rundt og ta en hysing og knytt den slik at fileten  holder osten inni og bacon på plass ( da gjerne  hysing  på baksiden i kryss på frem siden og  kryss bak så frem og knytt )
stek kylling filetene slik at de er  gjennom stek ha gjerne lokk på slik at du kan øse kraften over under veis og evt bruke kraften som sjy om noen foretrekker saus.


server med takziki og salat 
dette er noe som vi har på en lørdag og en god som selskaps middag, velbekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar