1 pk urte krem ost (tine)
1 pk santa maria kylling marinade
1 pk bacon
hysing
10 poterer
olje
salt
pepper
bakepapir
glass med takziki
salat
først setter du ovnen på 225 grader og skjær potetene i 4 deler behild skallet på legg de ut over på bake papir med skallet ned hel over litt olje men kan også stekes uten. ha litt salt og pepper på og sett de inni når de begynner å bli mye begynner du å steke kylling og da har du det ganske bra timet.
mariner kyllingen i marinaden i 1 time
ta filetene ut og snitt dem lang siden uten og dele de i to
for del den urtekrem osten på de 4 fileten og krem osten skal da inni kylling filete i snittet
fold filetene i sammen til orginal for og legg en strimle bacon rundt og ta en hysing og knytt den slik at fileten holder osten inni og bacon på plass ( da gjerne hysing på baksiden i kryss på frem siden og kryss bak så frem og knytt )
stek kylling filetene slik at de er gjennom stek ha gjerne lokk på slik at du kan øse kraften over under veis og evt bruke kraften som sjy om noen foretrekker saus.
server med takziki og salat
dette er noe som vi har på en lørdag og en god som selskaps middag, velbekomme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar